Kom igång med Swish Utbetalningar

Swish utbetalningar i realtid till dina kunder. När du har skaffat ditt avtal för Swish utbetalningar hos din bank så integrerar vi Swish Payout och hjälper er att komma igång med systemet. Vi hjälper er även med installationen av SSL-Certifikatet.

swish, swish payout ,swish shopify, swish wordpress, swish woocommerce, swish magento, swish prestashop, swish joomla, swish betalningar, swish betalning, swish e-handel, swish ehandel, swish betallösning, swish betallösningar, swish integration, integrera swish på hemsida, swish e handel

Gör utbetalningar via vårt affärssystem. Vi hjälper dig som företagskund att enkelt komma i gång med Swish för utbetalningar och inbetalningar via företaget! Kontakta oss för mer information.

SWISHA via företaget!

Som en teknisk partner till Swish så har vi tagit fram en helhetslösning i Swish utbetalningar. Detta innebär att vi förenklar hela integrationen i Swish payout för våra kunder och tar ett helhetsansvar när det kommer till våra kunders integration med företagets betallösningar. Du måste ha ett Swish Payout avtal med din bank för att kunna använda tjänsten. Tjänsten kostar 299kr/mån och faktureras årsvis. 

URVAL AV REFERENSER
Bilway logo
WIPIT AB-SWISH
WIPIT AB-SWISH
WIPIT AB-SWISH