IT, API, Säkerhet Programmering

Det vi på WIPIT har passionen och förståelsen för IT och företagande. Vi bygger lösningar utifrån ditt behov så att ni som företag har de verktyg som krävs för att växa organiskt. Vi har flera års erfarenhet av att skapa fram en digital lösning för dig som företagare.

Vi erbjuder såväl standardiserade som kundanpassade affärssystem och webblösningar till små och medelstora företag. Därmed kan vi hjälpa våra kunder med allt från moderna hemsidor, mobilaapplikationer, crm-system, api integrationer, e-handel och bokning till kompletta affärssystem med integrerad och mobil e-handel.

Vårt mål är att stödja kunderna på deras digitaliseringsresa. Genom kunskap och personlig service tar vi helhetsansvar för kundbehov, kvalitet, vidareutveckling och användarstöd. Vi försöker utgå från ett standardsystem även när vi ska skapa kundanpassade lösningar.

Våra partners

API INTEGRATIONER

Vi integrerar och kopplar olika affärssystem och gör det möjligt för dig som kund att underlätta ditt arbete. Vi har förstått att automatisering och effektivisering är framtiden, och för det krävs integrationer. Vi levererar lösningar som kunden kan växa med: Utvecklas företaget eller uppstår nya behov så finns möjligheten att anpassa systemet till företagets nya tillvaro.

NIZSOFT CRM

Med vår egenutvecklade affärssystem som är anpassad för olika verksamheter så kan ni hantera era kunder, faktureringar, offerter, projektering, rapporteringar osv. Kontakta oss gärna för att få en testversion av vårt crm system.