passagesystem malmö, passersystem malmö, passagesystem brf, passagesystem bostadsrättsförening, rco malmö, axema malmö, bewator malmö, vanderbilt malmö

Passagesystem Malmö

Många fastighetsägare har idag portkoder i sina fastigheter och lever med en falsk trygghet. En kod kommer ofta ut till obehöriga redan efter ett par dagar och ger inte alls den trygghet som efterfrågas. Istället rekommenderar vi en ett passersystem med porttelefon. Om man vill öka säkerheten ytterligare kan man även överväga ett slussystem där men förhindrar att obehöriga råkar slinka in när någon går ut. Ett annat alternativ med hög säkerhet är en taggläsare som kombineras med kod. Koden kan vara unik för taggen eller samma för alla som bor i trapphuset.

Öka säkerheten och installera en porttelefon!

Personlig service, låga priser och hjälp hela vägen. Att installera passersystem i fastigheten ska inte vara krångligt, dyrt eller tidsödande. Vi guider er igenom hela processen med professionella projektledare och installatörer. Vi utför installationer av passersystem (passagesystem) inom hela Skåne. Från den lilla bostadsrättsföreningen, till den stora byggaren och kommunala bostadsbolaget.

Helhetsleverantör av passersystem

Vi har lång erfarenhet av säkerhet och passersystem och fokuserar på er trygghet, kvalitet och en enkel hantering. Vi strävar hela tiden efter enkelhet i allt från offertstadium till överlämning och förvaltning av systemet. Om ni önskar kan vi efter överlämning även hjälpa er ändringar av namn på de boende och att skicka ut nya taggar.

Relaterad
Offertförfrågan