När vi utvecklar en applikation så ligger vårt fokus på att utveckla något som ger mervärde till ditt företag. Vi fokuserar på användarvänliga appar som är säkra, skalbara och snabba tack vare välstrukturerad och kvalitetstestad kod.

CRM står för customer relationship management och handlar om att aktivt arbeta med kundrelationer. Ofta med hjälp av ett CRM-system. Ett CRM-system är ett IT-stöd som ger dig full kontroll över dina kundrelationer, hjälper dig med kundprospektering, sälj- och marknadsstrategier, samt skapar smidiga lösningar för kundsupport och analyser. Vi har en egenutvecklad CRM-system som passar in i dem flesta verksamheterna.

Vi utvecklar skräddarsydda e-handelslösningar med plattformen WooCommerce, alternativt OpenCart eller Magento. Våra utvecklare jobbar mest med systemutveckling och helt skräddarsydda webblösningar. Att skräddarsy en e-handelslösning och få det “precis som man vill ha det” .

Vi utvecklar appar i iOS, Android och/eller Windows app. Vi använder oss av Ionic för att utveckla er app. Detta är en var marknadens mest effektiva plattformar för s.k. cross-platform / hybrid apputveckling.

Har ni massa data spridda över olika system? Ingen fara, vi har lösningen. Våra integrationstjänster hjälper dig att snabbt och kostnadseffektivt skapa smidiga integrationer mot era andra system.